De Zoomers is in verkoop, vanaf nu vind je alle informatie over de woningen en het project online. Bijvoorbeeld de kavelkaart met alle bouwnummers, definitieve verkoopprijzen, referentiebeelden en plattegronden. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie downloaden. Ook is er een hypotheekcalculator te vinden, om uit te rekenen wat jouw favoriete woning gaat kosten. Zo kan jij je goed voorbereiden op de pre-sale die morgen start!

Schrijf je in vanaf morgen 12.00 uur
Vanaf morgen (woensdag 1 april) 12:00 uur start de pre-sale en kan je het ingevulde inschrijfformulier mailen naar verkoop@blauwhoed.nl. Na inschrijving op jouw favoriete bouwnummer(s) nodigt NEXTHome je uit voor een kennismakingsgesprek waarbij er gekeken wordt naar de financieringsmogelijkheden voor de woning van jouw voorkeur. Na de afspraak met NEXTHome heeft u onderstaande mogelijkheden:   

  • Sluiten van een reserveringsovereenkomst;
  • Inschrijven als voorrang kandidaat;
  • Wachten tot de officiële start verkoop.

Dus stuur het inschrijfformulier snel op als je geïnteresseerd bent om een woning te reserveren of als voorrang kandidaat op de lijst te komen!
Lees hier meer over het verkoopproces van De Zoomers.

Verkoopdocumentatie en informatie
De verkoopdocumentatie die op dit moment beschikbaar is, vind je terug op de downloadpagina. Hier is alle informatie per woningtype terug te vinden, sommige informatie is nu nog concept en wordt later definitief gemaakt.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie vragen hebben dan kun je uiteraard, ook zonder afspraak, contact opnemen met de hypotheekadviseurs van NEXTHome of één van de verkopende makelaars. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de woningen in het plan en de eventuele verkoop van je bestaande woning.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 31 maart 2020
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates