Type Bungalow
Uitverkocht

Een nieuw woningtype in Esse Zoom; De Bungalow. Op de toekomst gericht met de mogelijkheid om straks gelijkvloers te wonen, maar niet de tuin op hoeven geven!
 
Hoe fijn is het om straks geen trap meer op te hoeven en toch genoeg ruimte te hebben? Op de begane grond is er, naast de zeer lichte open woonkeuken die standaard aangeboden wordt voor dit type, ook een slaapkamer, badkamer en apart toilet. De eerste verdieping beschikt over twee kamers met een mooie dakkapel aan de voorzijde en is naar eigen inzicht in te delen. Liever boven slapen? De badkamer is te verplaatsen!
 
Aan de voorzijde zijn de bungalows verbonden aan het groene park door middel van de Delftse stoep. De ideale plek voor een bankje om het groen in te kijken. Een meeste Bungalows hebben een parkeergelegenheid in de tuin (circa 10 m. diep), hierdoor is de auto nooit ver weg.
 
Bnr 1 en 6 hebben een mooie zijgevel die vraagt om een groot kozijn, zodat er nog meer zonlicht naar binnen valt! Bnr 2 en 3 zijn net iets groter, waardoor er meer ruimte is op de 1e verdieping. Op de concept verkooptekeningen zie je dit goed.
  
Michel en Renate zijn geïnteresseerd is dit type en hebben een hypotheek berekening laten maken, hun maandlast komt uit op slechts € 321,-, hoe dit kan? Lees er hier meer over. Jouw eigen maandlast ontdekken voor dit type? Klik hier.

Eigenschappen

        

Projectstatus

verkoop
 • Uitverkocht
 • Geschakeld
 • 126 - 134 m² woonoppervlakte
 • 160 - 220 m² kaveloppervlakte
 • 3 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Bungalow

Alle woningen zijn verkocht.

kavelkaart De Zoomers

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Beelden van type Bungalow

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates