Type Rijwoning 5.10 m breed
Uitverkocht

De perfecte woning om iets moois op te bouwen. Deze plezierige rijwoningen zijn ideaal om samen in te wonen en een gezin te starten. Leuke woningen met een klassieke en Oudhollandse bouwstijl. 

Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers ingedeeld die je kunt benutten zoals jij dat wilt. En op de zolder kun je een extra (slaap) kamer creëren. Wil je gym of een walk in closet maken? Alles is mogelijk, er is ruimte genoeg om naar jouw smaak en wens in te delen.
Deze rijwoningen liggen heerlijk rustig in een straatje met veel groen en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ze hebben zowel een voor-, als lange achtertuin (circa 11 m. diep) 
 
Tussen bnr 16 en 17 verspringt het rijtje, maar er is nog veel meer variatie in te brengen in de gevel door een van de vele opties.

Jeroen en Lieke zijn geïnteresseerd is dit type en hebben een hypotheek berekening laten maken, hun maandlast komt uit op € 845,-. Lees er hier meer over. Jouw eigen maandlast ontdekken voor dit type? Klik hier.

Geïnteresseerd in dit woningtype? Schrijf je dan nu in. Lees hier meer over de inschrijfprocedure en de verschillende opties.

Eigenschappen

        

Projectstatus

verkoop
 • Uitverkocht
 • Hoekwoning, Rijwoning
 • 125 m² woonoppervlakte
 • 120 - 180 m² kaveloppervlakte
 • 3 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Rijwoning 5.10 m breed

Alle woningen zijn verkocht.

kavelkaart De Zoomers

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Beelden van type Rijwoning 5.10 m breed

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates

Hulp nodig? WhatsApp ons