Type Rijwoning 5.40 m breed
Uitverkocht

Er zijn in De Zoomers 2 verschillende rijtjes met rijwoningen van 5.40 breed. Door gevel variatie en kleur zijn ze onderscheidend. Met zowel een tuin aan de voor als de achterzijde (circa 11 m. diep) geniet je optimaal van ieder moment van de dag. Zowel ’s ochtends als ’s avonds vind je een plekje in de tuin dat heerlijk in de zon gelegen is.

Op de begane grond is de open woonkeuken met toegang tot de tuin. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet aan de voorzijde. De tweede verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer en/of werkkamer.

Dit type heeft veel mogelijkheden om de gevel naar jou wens aan te passen door bijvoorbeeld een dakkapel of een frans balkon. Bnr 9 is bijzonder door de openslaande deuren op de begane grond en frans balkon op de eerste verdieping. Bnr 12 heeft een witte gevel met tuit en bnr 11 heeft in de kopgevel op de eerste en tweede verdieping mooie ramen. Op de concept verkooptekeningen zie je de variatie pas echt!

Ron en Femke zijn geïnteresseerd is dit type en hebben een hypotheek berekening laten maken, hun maandlast komt uit op € 777,-. Lees er hier meer over. Jouw eigen maandlast ontdekken voor dit type? Klik hier.


Eigenschappen

        

Projectstatus

verkoop
 • Uitverkocht
 • Hoekwoning, Rijwoning
 • 133 - 135 m² woonoppervlakte
 • 130 - 176 m² kaveloppervlakte
 • 3 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Rijwoning 5.40 m breed

Alle woningen zijn verkocht.

kavelkaart De Zoomers

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Beelden van type Rijwoning 5.40 m breed

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates